Ez már a XI. Voluta lesz!
2017. 06. 22-23-24-25.
- MOSONMAGYARÓVÁR

„A hajók, a lapátok különbözőek, az örvényük egyforma.
Szeresd és tiszteld a vizet, amelyen hajózol és csak a volutát hagyd magad után!”

Kedves érdeklődő Barátunk!

A tavalyi, X. jubileumi rendezvényünk sok köszönettel tartozik a helyi cégeknek, vállalkozásoknak, aktív támogatóinknak, akik nélkül sokkal nehezebben sikerült volna a rendezvény!
Ezek közül pedig a legaktívabb támogatóinknak külön köszönet!
- 5 DENT fogászat
- EMPIRE CLINIC fogászat
- EURODENT fogászat
- KG DENTAL fogászat
- FAZEKAS Kft.

A Voluta Vízi Fesztivál Mosonmagyaróvár és a térség egyik legnagyobb turisztikai vonzerővel rendelkező programja. Magában foglalja mindazt, melyért sokszor ugyan irigykedve és bizony nagyra becsülve gondolnak ránk az ország más pontjain. Természetes környezetben, kanyargó vizeinken kalandozhatnak, érezhetik jól magukat vendégeink.

Ezért szeretnénk megosztani Önnel-Veletek, hogy idén

2017. június 22-23-24-én

lesz a XI. VOLUTA Nemzetközi Vízikarnevál.

A Mosoni-Duna immáron tizenegyedik alkalommal ad otthont ennek a civil kezdeményezésnek és a mai napig lelkes csapat által szervezett rendezvénynek. Az ország több pontjáról és a határon túlról is érkeznek már vendégek városunkba, akik a verseny és a program ideje alatt vízen, kerékpáron, vagy buszokkal bejárják térségünk csodálatos tájait.

A VOLUTA már hivatalos városi rendezvényünk, és szervezésében együttműködik a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület és a Flesch Károly Nonprofit Kft. Fontos, hogy mindannyian érezzük ezen Fesztivál jelentőségét a térségben, de úgy hogy az megőrizhesse saját arculatát és különlegesen vonzó sajátosságát.

A siker egyik titka az összeszokott civil közösség, akik évről-évre gondoskodnak a baráti hangulatról.


Ezúton invitáljuk most Önt-Titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk, vegyetek részt a rendezvényen.

A felkészülés, és maga a fesztivál, verseny évek óta bizonyítottan jó alkalom és lehetőség a csapatépítésre.VERSENYSZABÁLYZAT!


----------------------------------------------------------------------

Fő médiatámogató partnerünk:

Szuperinfo

Partnerünk az Info Móvár

 

 

Mosonmagyaróvár,sárkányhajó,MVSE,Lajta,Mosoni-Duna,vízisportok,Voluta,evezés,sárkányhajó fesztivál,kenu,kajak,vitorlázás,verseny evezés
velencei gondolaevezés,Mirkó,Wlasitsch,lajta,leitha,Boot,Mosonmagyarovar,MVSE,Lajta,Mosoni-Duna,Voluta,Rudern,Paddelboot,Kajak,Segelfahrt,Dragonboot,Venetianer Gondel